Viikonloppu ja sitä myöten loma alkoikin pari päivää odotettua aiemmin. Aiemmin vaivannut flunssa teki paluun ja muistutti toipumisen tärkeydestä. Harmi, koska minun ja Tytön oli tarkoitus tavata vielä ennen joulua. Nyt se taitaa jäädä.

Vuoden lähestyessä loppuaan pakkaamme laukut ja lähdemme lomalle. Pari viikkoa aurinkoa ja lämpöä. Elämää altaalla ja epätodellisuudessa. Ranta täynnä kauniita ihmisiä, hymyileviä kasvoja ja ruskettuvia vartaloita. Ajatukset poissa arjesta. Loma tulee tarpeeseen, juuri sopiva päätös vuodelle, joka on ollut voimia vievin, mutta toisaalta kiinnostavin vuosiin.

Ehkä voisin ottaa vuodelle 2010 tavoitteeksi toimivan rinnakkaissuhteen toteutumisen. Jospa tänä vuonna en lupaisikaan laihduttaa. Lupaisinkin tekeväni kaiken, mitä vallassani on rakastajattaren löytymiseksi. Yrittäisin jättää liian varovaisuuden, kriittisyyden ja kyynisyyden taakseni. En tarkoita, että unohtaisin pitää itsestäni huolta, mutta antaisin itselleni mahdollisuuden. Antaisin kohtaamilleni naisille mahdollisuuden. Voiko tälläistä kirjoittaa tosissaan? Ei, mutta tuntuu mukavalle ajatella näin.

Voisin jo nyt päättää, että otan kutsun vastaan ja lähden käymään ystäväni luona. Siellä missä hän asuu, järjestetään myös Setan bileitä. Vaikka en odota Setan tiimoilta mitään, olisi bileissä käyminen erittäin mielenkiintoista, täällä päin kun ei homobaareja ole, enkä sellaisessa koskaan käynyt Helsingin reissuillanikaan. Juuei, Bdsm aiheiset bileet eivät ole verrattavissa sateenkaarikansan kokoontumispaikkoihin.

Toisten bi-naisten tapaaminen spontaanisti kasvokkain olisikin jotain uutta. Tähän mennessä olen ensin tutustunut kasvottomana netissä, polyamoria päällimmäisenä. Vaikka tuntuukin liian kaukaa haetulta ajatukselta, että sattumalta kohtaisi kasvokkain kiinnostavan naisen, joka tuntisi samoin ja jakaisi ajatukseni epäsovinnaisesta parisuhteesta, haluan uskoa, että ei se mahdotontakaan voi olla.

Näin teen..pidän silmäni auki ja katson ympärilleni. Ehkä vielä näen edessäni ihmisen jota etsin.