Ihan todella haluan vielä jatkaa tätä vikinääni. Vaikka tätäkään osiotakaan ei ole kuvitettu, niin uskon, että tämäkin on melko hupaisaa.

Kyllähän me kaikki tiedämme kuinka elämäänsä kyllästyneitä keski-ikää lähestyvät rouvat ovat. Kun siihen lisätään voimakas seksuaalinen turhautuminen, alkaa kuvio olemaan valmis.

Seuraava liike lieneen deitti-ilmoituksen väsääminen tai yhdenillan jutun raahaaminen baarista. Tietysti yhdenillan poka olisi itseäni huomattavasti vanhempi itsetuntoa mukavasti hivelevä yksilö, joka saisi oman lähenevän keski-ikäisyyden tuntumaan kaukaiselta pahalta unelta. Vaihtoehtoisesti yhdenillan toivo voisi olla luokattoman nuori parikymppinen teini, joka jumaloisi kokemustani ja itsevarmuuttani. Niinhän miehetkin tekee, seurustelevat nuorien tyttöjen kanssa, kun kukaan järkevä aikuinen, itsenäinen nainen ei heitä enää huoli.

Eihän minulla tietysti tässä mitään hätää ole. Minulla on Mies, huomaavainen Mies. Mies on herkempi rakastaja kuin moni nainen. Mies rakastaa vartaloni jokaista sopukkaa, eikä peittele sitä. Mitä ihmettä minä valitan? Mies on mies. Vain mies.