Ei tullut persoonalta enää postia, kuten vähän ounastelinkin. Hyvä niin, aloite jäi hänelle ja taatusti tein selväksi mikä oli mielipiteeni hänen tyylistään tuoda omia mielipiteitään esille, jos ei ole resursseja keskustella asiallisesti niin voidaan olla keskustelematta. Jotain muutosta siis entiseen on tapahtunut. Vaikka periaatteessa odotan täällä paita hampaissa jotain tapahtuvaksi, on silti seulani tiheä, jos ei jopa tiheämpi kuin ennen.

Tai sitten ei. Meilini oli tuonut postia aivan liian nuorelta naiselta, joka sattumoisin elää vielä yksin. Tiedän, että hän on nuori ja tiedän, etten voisi antaa sinkulle sitä mitä yleensä sinkut seurustelulta odottavat. Esitinkin hänelle kysymyksen, tai olisiko se enemmän ollut huomio, liittyen siviilisäätyjemme "epätasapainoon". Sanoin tiedostavani sen, että naimisissa olevan nainen ei voi tarjota kaikkea sitä suhteessa mitä toinen sinkku voi. Tavoitteenani ei ole loukata ketään. On tietysti helppoa sanoa etukäteen, että hallitsee tilanteen, mutta olen nähnyt senkin tapahtuvan kun suhde hajoittaa ja on ollut pakko vetäytyä tilanteesta.

Kaikesta huolimatta tyydyin hänen järkevältä kuulostavaan vastaukseensa. Olemme vaihdelleen meiläjä nyt rauhalliseen tahtiin. Kumpikin oman elämänrytminsä mukaan. Hän vaikuttaa fiksulta ja kiinnostavalta, mutta silti en ole kovinkaan innostunut. Taidan sisimmässäni tietää, ettei tämä kasva.