Ainiin! Kantaaottavan puhelinkeskustelun jälkeen Hänen kanssaan, lupauduin varaamaan sen pitkään miettimäni gyneajan. Maaliskuun puolelle menee, mutta sitten alkaa selvyyttä tulemaan, tai ainakin toivon niin.

Kun päätin mennä lääkäriin juttelemaan aiheesta, alkoi asia elää omaa elämäänsä. Mies on menossa jo vasektomiaan.. jos vauvakuume vielä iskee adoptoidaan kiinasta tyttö... minuakin ollaan jo steriloimassa.. vauvafoorumeille ollaan usuttamassa, kun olen pian raskaana. Herran kerran, menen lääkäriin puhumaan hormonitasapainostani, toki luulen, että ehkäisy joudutaan miettimään uudelleen, mutta ei tässä nyt mitään ihmeellistä ole taphtumassa.

Minusta Miehen "päätös" vasektomiasta on hätiköity, hän minusta liian nuori. Tosin samalla lailla hän on ainut päätösvaltainen omasta ruumiistaan, kuin minä olen omastani. Pelkään vain, että hän ei ajattele asiaa loppuun. Elämä voi muuttua. Elämäntilanteet voivat muuttua. Ei alle 40 vuotias ole valmis päättämään, ettei lapsia tule.

Käyn siellä tohtorilla ja katsotaan tilanne. Asioista voidaan keskustella. Vaihtoehdot on mietittävä huolella, päätökset oltava yhteisiä.