En muistanutkaan että tämä olisi tälläistä, hyvällä tavalla raastavaa. Tiivis sähköpostien vaihtomme lisää kasvavaa uteliaisuutta ja uskoa siihen, että tämä voisi edetä. Vaikka vannoin itselleni, etten painosta Naista tapaamiseen, en kuitenkaan voinut olla mainitsematta kuin ohimennen, että tekisi jo melkein mieli kysyä milloin tapaamme. Yritin heittää sen kevyesti ja ilman sen suurempaa tarvetta vastaukseen, jätin pois jopa kysymysmerkin. Nainen tarttui kommenttiini, tahtoisi jo tavata myös, vaikka järki sanoo, että on liian aikaista. Nainen on ilmeisesti kasannut ensitapaamisellemme melkoiset toiveet, jopa paineet. Ovatko ne paineet kohdistuneet minuun vai häneen itseensä?

Joskus olen tullut siihen johtopäätökseen, että liian pitkä kirjoittelukaan ei ole ihan paras ratkaisu. Ihmisellä on taipumus luoda oma mielikuvansa toisesta meilien tai muun kasvottoman kirjoittelun perusteella. Harvemmin tuo mielikuva on todellisuutta heikompi. Todellisuus jää yleensä haaveiden ja toiveiden jalkoihin, tulee pettymys. Se että olemme vaihtaneet valokuvia helpottaa tietysti tilannetta, emme ole täysin kasvottomia toisillemme. Mutta en silti halua, että minusta tulisi joku romanttisen sadun sankaritar, siihen rooliin minusta ei ole.

Minun järkeni taas sanoo, että meidän olisi tavattava mahdollisimman pian. Nyt kun alkaa näyttää siltä, että kirjoittelun perusteella tässä on mahdollisuus, olisi tavattava ja todettava riittääkö kemia myös elävässä elämässä. Tuntuuko suhteen mahdollisuus välillämme edelleen, kun katsomme toisiamme silmiin. Meillä ei oikeastaan ole mitään, ennenkuin tuo tosiasia on saatu selville. Vain tapaaminen kertoo onko järkeä jatkaa.

Mutta ymmärrän hyvin. Naiselle tapaaminen on iso asia, todellinen haaste. Vaikka tapaaminen tulee olemaan koko tutustumisemme käännekohta, ei sille silti saisi asettaa liian suurta painoarvoa. Vastasinkin Naisen kauhisteluihin tapaamisen "kamaluudesta", ettei asiasta kannata tehdä liian suurta numeroa, se on vain kupillinen kahvia saman pöydän ääressä tai lounas. Kaikki muu selviää ilman sen kummallisempia seremonioita.

Nainen kysyy mitä haluan suhteeltamme, jos kaikki sujuu niinkuin toivomme. Minulla ei oikeastaan ole kuin yksi vastaus. Haluan pitkäaikaisen suhteen jokaisella tasolla. Vastaako se Naisen haavetta suhteesta naiseen jää nähtäväksi. Oikeastaan minulla ei ole enää mitään tehtävissä, kaikki on Naisesta kiinni. Minun vihreä valoni on palanut jo pitkään.