Kävin pitkästä aikaa päivittämässä profiilini muutamalla foorumilla, joilla olen ollut useamman vuoden rekisteröityneenä.

Toiseen muutin statukseni koskien seuranhakua. Kavereita/ystäviä tai suhdetta tyttöjä/naisia 30-40 vuotta (dominoiva, versatile). En erityisemmin odota mitään, vaikka kyseinen foorumi on tuonut elämääni tärkeitä ihmisiä. Ehkä sanonta, silloin kun ei etsi mitään, löytää, pitää paikkaansa. Olen fyysisen sijaintini vuoksi melko irrallaan "kaikesta"  ja siksi pidän melko epätodennäköisenä, että törmäisin ihmiseen, jonka kanssa olisi käytännössä mahdollista ryhtyä suhteeseen. Pidän tällä saitilla pientä päiväkirjaa, lisään lauseen pari silloin tällöin. Irrallisia sanoja elämästäni, asioita, jotka sisältävät sen hetkiset tunteeni.

Toiselle saitille en vaihtanut kuin esittelytekstini. Torjuva, vihamielinen tokaisuni sai väistyä, ja tilalle laitoin jotain sivistyneempää. Arvaan kyllä mihin se johtaa, lukuisiin yhteydenottoihin miehiltä. Vaikka profiilissani ei puhuta mitään suhteen kaipuusta, ei edes vihjaisua siihen suuntaan, että seksiseikkailu olisi hakusessa.  Saitti on kiimaisten heteromiesten temmellyskenttä, mutta omilla valinnoillani voin vaikuttaa siihen millaista huomiota kerään itseeni. Tämän sivuston profiili on olemassa lähinnä siksi, että voin ottaa osaa keskusteluihin ja chattiinkin rekisteröidyllä nimimerkillä. Deittipalvelunkin käyttö onnistuisi, mutta tällä hetkellä en tunne tarvetta siihen.

Pieniä asioita, mutta minulle ne on askelia eteenpäin. En usko mitään konkreettista tapahtuvan, mutta kyse on lähinnä siitä, että olen tehnyt nämä muutokset ja olen osoittanut pyrkimykseni julkisesti. Nyt tavoitteeni on todellisempi.