Olemme soitelleet. Puhelut ovat olleet kahden ystävystyvän naisen puheluita. Arjen jakamista, toiveita, harmin aiheita. En tiedä onko suhteesta puhumisen välttely ollut tietoista vai käytännönsyistä mahdotonta. Emme ole valinneet puheluillemme mitään tiettyjä kellonaikoja, jolloin tietäisimme olla paikassa, jossa voisi puhua täysin avoimesti asiasta kuin asiasta.

Vaikka aiheemme ovat olleet korostetun arkisia, olen nauttinut puheluistamme. Puhuminen on ollut luontevaa ja turha jännityskin on karissut. Tällä hetkellä on vaikea sanoa onko välillämme seksuaalista jännitettä. Yritän tietoisesti tukahduttaa kaikki seksiin, seksuaalisuuteen viittaavat kommentit. Pidättäydyn jopa imartelusta. En halua tehdä Naisen oloa tukalaksi. Seksi, naisten välinen seksi, mahdollisesti se seksi mikä hänen ja minun välillä tapahtuisi on juuri se asia joka saa Naisen panikoimaan. Hänen on itse työstettävä ajatusta, mietittävä onko suhteellamme mahdollisuutta edetä fyysisyyteen asti.

Nainen on huolissaan siitä, että minä mahdollisesti koen itseni vedätetyksi. Ymmärrän täysin, että tässä vaiheessa ei voi tietää mihin kaikki johtaa. En halua olla niin laskelmoiva, että jätän tämän tähän vain siksi ettei meistä kumpikaan ole varma mitä tuleman pitää. Pidän Naisesta. Haluan antaa hänelle ja itsellenikin mahdollisuuden kasvaa fyysiseen suhteeseen.